Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij nemen als het gaat om het milieu en de economische en sociale context, onderbouwen wij op verschillende vlakken. Naast regionaal werken (uitsluitend in Brabant), zijn wij in het bezit van het PSO-certificaat trede 2. En wij bieden onze medewerkers werkzekerheid, zodat ze niet in de WW (winterwerkloosheid) terechtkomen.

'Wat bestaand is, behouden we'

Wat bestaand is behouden, met de juiste toevoeging van kennis en ervaring: dat is ons beleid

Onze ervaring is dat in 98% van alle gevallen de bestaande kozijnen van dermate goede kwaliteit zijn, dat we ze niet hoeven te vervangen. Dat betekent dat we deze kozijnen duurzaam door kunnen exploiteren.

Slopen zorgt voor afval dat verwerkt moet worden, en voor het fabriceren van nieuwe producten. Dit gaat ten koste van grondstoffen en zorgt voor extra CO2-uitstoot.

Door een geoptimaliseerde duurzame aanpak, verlengen wij de levensduur van deze elementen met minimaal 25 jaar.

PSO-certificaat, trede 2

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA

Van Son onderhoud en schilderwerken is in het bezit van het PSO certificaat trede 2. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat wij niet alleen in ons werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarkt ondersteunen, maar hen ook in onze eigen bedrijfsvoering een plek bieden.

Wij vinden sociaal ondernemen niet meer dan normaal: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee op de werkvloer. Overheid, organisaties en bedrijven creƫren samen mogelijkheden zodat zij duurzaam integreren. De PSO is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen.

Wilt u meer informatie over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.