Vaste projectteams

Alle projecten worden volgens een vast systeem opgezet en uitgevoerd. We hebben verschillende projectteams met specifieke kwaliteiten. Zo kunnen we voor aanvang van elk project zorgvuldig afwegen welk team het meest geschikt is. Ieder projectteam heeft een teamleider die op het werk de dagelijkse leiding heeft, en fungeert als aanspreekpunt voor de bewoners en de opdrachtgever. De inhoud van een project wordt overgedragen aan het hele projectteam via periodieke teambesprekingen. Hierdoor maken we het hele projectteam verantwoordelijk voor het eindresultaat. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid, wat ten goede komt aan de kwaliteit op een project. Uiteindelijk bepaalt de uitvoering in de praktijk de zekerheid.

Optimalisatie uitvoering door 4 stappenplan

Hieronder ziet u de vierde stap uit ons 4 stappenplan: de uitvoering. Van voorbereiding tot uitvoering, terugkoppeling en bijsturing: we bespreken belangrijke elementen periodiek met het hele projectteam.

Lean werken

Met inbreng van het hele team komen we tot een realistisch uitvoeringsplan

Voor aanvang van een project bepalen we op deze manier gezamenlijk de juiste aanpak, en via het Lean-model komen we tot een realistische uitvoeringsplanning. Door deze wijze van plannen bereiken wij:
 
• structurele kostenreductie;
• snellere doorlooptijd van werkzaamheden;
• kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden omhoog;
• grotere klanttevredenheid;
• grotere tevredenheid van eigen medewerkers.

Veiligheid en gezondheid

Van Son onderhoud en schilderwerken is in het bezit van VCA twee sterren certificaat. Veiligheid en gezondheid staat ver bovenaan, niet alleen voor de eigen medewerkers maar ook voor de ketenpartners die werkzaam zijn op onze projecten. We hebben mede door hier intensief op in te zetten al jaren een heel laag ziekteverzuim (circa 2,5%).