Van Son behaalt VGO-keur

Wederom ons VGO-keur certificaat binnen… en dit keer op maar liefst twee disciplines! Het VGO-keurmerk garandeert dat wij Resultaatgericht samenwerken in alle facetten bezitten op de disciplines gevel en interieur. 
 
Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven, zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. Het keur is multidisciplinair en sluit aan op de behoefte van opdrachtgevers om het gehele onderhoud geïntegreerd aan te besteden. Het VGO-keur is gebaseerd op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’.
 

Het VGO-keur is het enige onafhankelijke keurmerk dat de opdrachtgever zekerheid biedt dat het VGO-bedrijf onderhouds- en investeringsprojecten resultaatgericht uit kan voeren, waarbij processen, kennis en uitvoeringskwaliteit worden beheerst én het bedrijf financieel stabiel is.

U kunt meer informatie vinden op Homepage – VGO Keur – VGO Keur.