Certificering

Van Son neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid op gebied van economie, milieu en sociaal. Naast regionaal werken 50 kilometer rondom Waalwijk en zoveel mogelijk wat bestaand is te behouden, zijn wij in bezit van de volgende certificaten.

Resultaatgerichte partner

 

Van Son beschikt over het VGO-keur. Dit betekent dat wij de onderhouds- en investeringsopgaven van onze opdrachtgevers op resultaatgerichte (RGS) wijze kunnen uitvoeren. 

Wij denken mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de doelstellingen van onze opdrachtgevers en de economische levensduur van het vastgoed.

Daarnaast zorgt RGS ervoor dat wij gezamenlijk de duurzaamheidsopgave van onze opdrachtgevers in vullen. Denk hierbij aan de opgave om in 2050 al het woningbezit CO2-neutraal te krijgen.

Veiligheid en gezondheid

Van Son is VCA** gecertificeerd. Dit betekent directe beheersing van veiligheidsmanagement (VGM) tijdens de uitvoering van werkzaamheden alsmede op de VGM-structuur (o.a. VGM-beleid, VGM-organisatie en verbetermanagement)

Het uitvoeren van vastgoedonderhoud op disciplines: schilderwerk, beglazing, wandafwerking, houtsanering, vervanging van gevelelementen en overige herstelwerkzaamheden.

Onze medewerkers bezitten een diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA) of een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA), op basis van de functie die zij bekleden.

Maatschappelijk betrokken

Van Son Projectonderhoud b.v. is in het bezit van PSO certificaat trede 3. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat wij niet alleen in ons werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarkt ondersteunen, maar hen ook in onze eigen bedrijfsvoering een plek bieden.

Wij vinden sociaal ondernemen niet meer dan normaal: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee op de werkvloer. Overheid, organisaties en bedrijven creëren samen mogelijkheden zodat zij duurzaam integreren. De PSO is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen.

Meer weten over de PSO? Kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.