Carrièreladder

We vinden het bij Van Son belangrijk om te investeren in de toekomst. Opleiden en ontwikkelen, maar ook het door ontwikkelen van medewerkers zit in onze kern. We onderscheiden ons door op zoek te blijven gaan naar oplossingen.

Opleidingsplan

Van Son biedt onderstaande vier opleidingen aan. Om voorop te blijven lopen scholen wij daarnaast regelmatig bij doormiddel van cursussen. Bij het aanbieden van deze opleidingen en cursussen kijken wij naar de balans tussen de interesse van de medewerker en de behoefte van Van Son.

Leerlingen

We vinden het bij Van Son belangrijk om te investeren in de toekomst. Wij werken nauw samen met scholen om stagiairs mee te laten lopen en leerlingen op te leiden.

Van Son leidt leerlingen op tot volwaardig glaszetter, onderhoudstimmerman of onderhoudsschilder. Binnen een aantal jaar leren zij de fijne kneepjes van het vak. Wij zien dit als langetermijninvestering. 

We halen er veel voldoening uit wanneer wij onze (oud)leerlingen inmiddels hard aan de weg zien timmeren als volwaardig vakman of zelfs als voorman. 

Allround specialist

Bij Van Son hebben wij gespecialiseerde glaszetters, onderhoudstimmermannen en onderhoudsschilders in vaste dienst. Het onderhoud aan geveltimmerwerk voeren wij uit met onze eigen medewerkers.

Wij leiden onze medewerkers op rekening houdend met de persoonsgebonden ambitie. Samen stippelen wij een op maat gemaakt opleidingsplan uit. Hier komt zowel theoretische kennis als praktijkervaring aan bod.

In vijf jaar tot voorman

Van Son heeft een vijfjarenplan ontwikkeld om jonge, veelbelovende vakmannen op te leiden tot voorman. De voorman is de kartrekker van het team.

Middels een doordacht opleidingsplan, waarin zowel theoretische als praktische onderdelen aan bod komen, worden jonge medewerkers klaargestoomd om zelfstandig te fungeren als voorman.

Fundering bouwkunde

Op het projectbureau werken onder andere onze projectcoördinatoren. Zij hebben een bouwkundige achtergrond of volgen de opleiding bouwkunde om een goede fundering te leggen voor het opzetten en begeleiden van projecten.