Carrièreladder

Opleiden, ontwikkelen & doorontwikkelen zit in onze kern

Opleidingsplan

Bij Van Son hechten we veel waarde aan investeren in de toekomst. Het opleiden en ontwikkelen van medewerkers is verankerd in onze kernwaarden. We onderscheiden ons door voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen.

Van Son biedt vier opleidingen aan. Daarnaast blijven we voorop lopen door regelmatig bijscholing aan te bieden via cursussen. Bij het samenstellen van deze opleidingen en cursussen streven we naar een optimale balans tussen de interesse van de medewerker en de behoeften van Van Son.

Leerlingen

Bij Van Son hechten we veel waarde aan investeren in de toekomst. We werken nauw samen met scholen om stagiairs te begeleiden en leerlingen op te leiden.

Van Son leidt leerlingen op tot volwaardige glaszetters, onderhoudstimmermannen of onderhoudsschilders. Binnen enkele jaren leren zij de fijne kneepjes van het vak. Dit zien wij als een langetermijninvestering.

We halen veel voldoening uit het zien van onze (oud-)leerlingen die inmiddels hard aan de weg timmeren als volwaardige vakmensen of zelfs als voormannen.

Allround specialist

Bij Van Son hebben wij gespecialiseerde glaszetters, onderhoudstimmermannen en onderhoudsschilders in vaste dienst. Het onderhoud aan geveltimmerwerk voeren wij uit met onze eigen medewerkers.

Wij leiden onze medewerkers op rekening houdend met de persoonsgebonden ambitie. Samen stippelen wij een op maat gemaakt opleidingsplan uit. Hier komt zowel theoretische kennis als praktijkervaring aan bod.

In vijf jaar tot voorman

Van Son heeft een vijfjarenplan ontwikkeld om jonge, veelbelovende onderhoudsspecialisten op te leiden tot voorman. De voorman is de kartrekker van het team.

Middels een doordacht opleidingsplan, waarin zowel theoretische als praktische onderdelen aan bod komen, worden jonge medewerkers klaargestoomd om zelfstandig te fungeren als voorman.

Fundering bouwkunde

Op het projectbureau werken onder andere onze projectcoördinatoren. Zij hebben een bouwkundige achtergrond of volgen de opleiding bouwkunde om een solide fundering te leggen voor het opzetten en begeleiden van projecten.