Organisatie en Strategie

Van Son is een organisatie die het complete onderhoud van de buitenschil onderhanden neemt. Inclusief het verduurzamen en energetisch verbeteren van het vastgoed.

Door jarenlange ervaring, met onderhoud in bewoonde staat, hebben wij veel praktijkkennis en ervaring in huis. Wij zijn met name gericht op projectmatig, resultaatgericht vastgoedonderhoud in ketensamenwerking. Het voordeel hiervan is een gecontroleerde uitvoering van ieder project, zonder verrassing voor eindgebruiker en vastgoedeigenaar.

Door transparantie en open communicatie naar ketenpartners onderstreept Van Son de lange termijn visie. Van Son vindt vertrouwen opbouwen en behouden belangrijk. Wij waarborgen dit vanaf het eerste contact. Hierbij staat continuïteit in relatie met alle stakeholders voorop. Deze continuïteit weerspiegelt zich in een vaste groep opdrachtgevers, de vastgoedeigenaren. Hier voeren wij jaarlijks circa 95% in bouwteam, ketensamenwerking of RGS voor uit. Van Son heeft in de tussentijd een stabiele marktpositie opgebouwd. Deze is gebaseerd op (keten)samenwerking.

 
Waarom wij doen wat wij doen.

Wij werken voor het grootste deel in opdracht van woningcorporaties. Dit betekent dat we te maken hebben met sociale woningbouw. Samen met de woningcorporatie, co-makers en overige stakeholders willen wij goede, betaalbare woningen aanbieden. Het gaat dus om een sobere en doelmatige insteek. vanSon onderhoudt op dit moment circa 25.000 eenheden vastgoed.

Wij geven een bijdrage aan de invulling van onze klantrelaties en gaan voor de laagst mogelijke TCO (Total Cost of Ownership). Zo ontzorgen wij de vastgoedeigenaar en ontstaat een hoge tevredenheid bij de eindgebruiker. De gemeenschappelijke deler van de vastgoedeigenaar en Van Son is de klantbeleving. De eindgebruiker staat centraal.

 

De disciplines van Van Son

Beglazing

Wandafwerking

Schilderwerk

Houtrotsanering

Vervanging gevelelementen

Overige herstelwerkzaamheden