Organisatie en Strategie

Samen vernieuwen wij vastgoed voor toekomstige generaties.

Van Son specialisten bij project in Goirle Korenmolenplein

Van Son is dé partner op het gebied van (groot) onderhoud, renovatie en verduurzaming van vastgoed. Wij bieden een complete oplossing; van advies tot realisatie en beheer. Wij zijn gespecialiseerd in projectmatig werken in bewoonde staat voor professionele opdrachtgevers. Hierbij streven wij naar een hoge bewonerstevredenheid. Wij staan bekend om onze enorme gedrevenheid en innovatieve aanpak.

Vanuit de methodiek Resultaat Gericht Samenwerken hebben wij inmiddels ruim 28.000 woningen in beheer voor woningcorporaties in onze regio, maximaal 50 kilometer rondom Waalwijk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij op dit gebied veel praktijkkennis en ervaring in huis. Het voordeel hiervan is een gecontroleerde uitvoering van ieder project, zonder verrassingen voor de bewoner en woningcorporatie.

Door alle (noodzakelijke) bouwkundige werkzaamheden en duurzaamheidsambities goed op elkaar af te stemmen en zoveel mogelijk te combineren met het natuurlijke onderhoudsmoment levert dit niet alleen een kostenbesparing op, maar komt dit ook ten goede aan de klant- en bewonerstevredenheid. Wij werken intensief samen met iedere schakel in onze keten om prestaties continue te
kunnen blijven optimaliseren.

Onze missie is helder:

“Samen vernieuwen wij vastgoed voor toekomstige generaties”.

 

De disciplines van Van Son

Beglazing

Wandafwerking

Schilderwerk

Houtsanering

Vervanging gevelelementen

Overige herstelwerkzaamheden