Kozijnvervanging monumentaal pand

Als Van Son Projectonderhoud zijn we trots om dit renovatieproject aan het monumentale pand aan de Haagdijk in Breda in opdracht van WonenBreburg te presenteren. Onze expertise in groot onderhoud, verduurzaming en renovatie heeft ons in staat gesteld om dit historische gebouw te verbeteren, met vervanging van de kozijnen en de upgrade naar HR++ glas.

Wij begrijpen de delicate balans tussen het behoud van de historische kenmerken van monumentale panden en het implementeren van moderne energiebesparende oplossingen. Ons gespecialiseerde team heeft met zorg en aandacht gewerkt om de kozijnen te vervangen en het HR++ glas te installeren, zodat de panden niet alleen hun charme behouden, maar ook profiteren van verbeterde energie-efficiëntie.

Door te kiezen voor kozijnvervanging en HR++ glas voor deze monumentale panden, heeft woningcorporatie WonenBreburg geïnvesteerd in de toekomst van monumentaal vastgoed. De bewoners zullen nu kunnen genieten van een comfortabeler binnenklimaat, terwijl het historische karakter van de Haagdijk behouden blijft.

Wij zijn dankbaar voor de kans om aan dit project te werken en zijn verheugd over het resultaat. Van Son Projectonderhoud staat klaar om samen vastgoed te vernieuwen voor toekomstige generaties.